Är det höst, eller?

Usch vilket ruggigt väder det är och har varit hela da’n. Inte så konstigt att jag har frusit sen jag steg upp i morse. Tur att jag har fått varma hemstickade yllestrumpor av svärmor. Det regnar och snöar om vart annat och det blåser så mycket att det snöar/regnar vågrätt. Känns som höststormar.

Varm och skönt en snöig och blåsig dag!

Medan Ida var på kalas på Leos lekland passade jag och Leif på att titta på ugn, spishäll och diskmaskin. Det finns en hel del att välja på så det gäller att komma på vilka funktioner som är viktigast för oss. Kom gärna med tips!

God lördagsmiddag med kycklingtacopaj och sallad.

Jag har varit sugen på kycklingtacopaj och mexikansk kycklingpaj ett tag så till middag gjorde jag den första varianten med bl.a. tacokrydda och vitkål. Jag hade svårt för att bestämma mig för vilken av pajerna jag ville ha så nu lär det inte dröja länge innan jag gör den mexikanska pajen som innehåller bl.a. salsa och philadelphiaost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *