Middag på Kristi Himmelfärdsdagen

Å regnet det bara öser ner… Prognosen säger att det ska sluta regna på eftermiddan, så vi hoppas på det. Det gör inte så mycket att det regnar just nu eftersom vi ändå har en mysmorgon med långfrukost i pyjamas och sen ska jag diska undan från middan igår. Det känns ju bättre att vara inne om inte solen skiner.

Vi hade en trevlig kväll med familjen C igår och det gick bra för Leif att grilla trots spöregn. Det tråkiga var att barnen inte kunde hoppa på vår nyuppsatta studsmatta med de roade sig med Wii istället. Även vi vuxna dansade lite till Just Dance till barnens stora förtjusning.

Plock-förrätt
Bruschetta med tomat och basilika
Bruschetta med kronärtskockskräm och lufttorkad karré
Crostini med tapenade
Grissini
Melon
Oliver
Solrosfrön, rostade och saltade
Rosévin, Öl, Saft, Läsk
Varmrätt
Grillad majskolv
Grillad hel lök
Fylld bakpotatis
Sallad
Bearnaisesås
Grillsåser
Amaronevin, Öl, Saft, Läsk, Vatten
Efterrätt
Hallonpannacottapaj
Kaffe, Te, Läsk, Saft
På kvällen ville Ida att vi skulle ta kort på henne och hon har noga studerat storasyster hur man gör när nån vill ta kort. Man drar allt hår till ena sidan och sen putar man med munnen. Ida har t.o.m lärt sig att det heter Duckface.

2 reaktioner till “Middag på Kristi Himmelfärdsdagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *