Häagen-Dazs med mint och choklad

Tror ni jag har glömt bort er? Det är extremt mycket nu överallt, men jag har er alltid i tankarna och skulle vilja berätta om en massa roliga recept. Men just nu hinner jag inte laga så mycket rolig mat som jag önskar, men snart… Vi är en trött och pollenallergisk familj just nu. När jag kom hem från jobbet hade Olivia somnat i sin säng och Ida satt och sov i soffan. Men snart är det helg och vi får sova ut på morgonen. Längtar! Jag har bara sju arbetsdagar kvar tills vi åker till Turkiet. 7 dagar på jobbet – det är ju ingenting.

Äntligen har värmen kommit till Luleå, idag promenerade jag hem vid vattnet utan jacka och frös inte det minsta lilla. Så härligt! Nu är det verkligen glasstider. Vad har ni för favorit? Jag är inte så jätteförtjust i glass, men mina favoriter brukar vara polka, dvs mintsmak, och någon med chokladbitar i. Komibnationen mint och choklad är oslagbar. Gissa om jag blev glad när jag såg Häagen-Dazs nya smak Mint Leaves & Chocolate. En glass helt i min smak. Mintsmaken känns så fräsch efter flera år med mäktigare smaker med kolasås bl.a.

Nu ska jag sätta mig och se Eurovisions andra semifinalen. Nog måste väl Loreen gå vidare, eller?

En kommentar till “Häagen-Dazs med mint och choklad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *