Atjoo

Efter en välbehövlig sovmorgon och en traditionsenlig långfrukost längtade jag ut till solen och värmen som äntligen har kommit. Men säg den glädje som varar för evigt. Efter att ha torkat av utemöblerna var det bara att gå in och nysa och irritera sig över en kliande näsa. Ibland blir man lite mer less denna pollenallergi. Jag som har längtat att få  lite fint i rabatterna och sitta ute o äta, men nu tror jag nästan att jag föredrar att vara inomhus.

Utemöbeln på plats och skurad.
Rabarbern plockad och snart blir det paj!

Jag ska muntra upp mig med säsongens första rabarberpaj i alla fall. Rabarbern har växt nå helt otroligt, tänk för bara några veckor sedan var de täckta med snö.

Rabarberlandet!
Om någon vecka är det dags för årets första omgång saft tror jag.
Nu är det dags för lunch, sen blir det mat-handling innan vi ska se Olivias dansföreställning ”Jakten på makten” på Norrbottensteatern .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *