1 juni – sommar?

Idag är det första juni och jag tror att min mat- och bakblogg har blivit en väderblogg. Det är knappt ett inlägg utan att jag skiver om vädret. Juni är väl den första av sommarmånaderna men idag är det då ingen sommar och ser man på prognosen verkar det inte var mycket sommar i sikte. Till veckan är det studentbaler och skolavslutningar så jag hoppas att solen lyser och regnet håller sig borta. Nu lyser i alla fall solen men i morse vräkte regnet ner, jag hoppas att barnen inte blev allt för blöta på väg till skolan.

Hela familjen älskar vattemelon och på somrarna brukar vi alltid ha (minst) en melon hemma. Perfekt att få i sig vätska varma sommardagar. I veckan hade vi vattenmelonspremiär för i år och barnen var saliga. Men nu är den slut och det är dags att köpa en ny så att vi har att mumsa på i helgen. Tänk att det redan är helg och i kväll är det ju Let’s Dance-final. Vem hejar ni på? Det är våra två favoriter i final så vi blir glada vem som än vinner.

3 reaktioner till “1 juni – sommar?”

  1. Jag hoppas Anton vinner men blir inte heller ledsen om Molly vinner.

    Det haglade till och med i morse. Vissa bilar var alldeles vita på taken och på kronan var det små vita snöhögar hörde jag

  2. huuu det känns som oktober ute idag! jag hoppas vekligen att det vänder fort och blir varmt igen:)

  3. Jag hade en vattenmelon med mig i resväskan när jag flög från Stockholm nu haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *