Olivia sjunger Sarek

Sarek var Olivias första idoler och den första kärleken glömmer man inte. Sarek kommer nog alltid ha en speciell plats i Olivias hjärta. När min syster gifte sig var Olivia knappt 4 år och vid middagen ställde hon sig på scenen och sjöng Sareks ”Genom eld och vatten” i mikrofon. När hon hade sjungit klart och alla applåderade såg hon nästan skräckslagen ut, hon hade nog inte förstått att alla hörde och såg på henne.

Ett år senare var lyckan total när hon fick träffa alla medlemmarna i Sarek innan deras konsert på Jamtli i Östersund, hon fick en pratstund med dem och såg sen till att få autografer på alla sina skivor. Hela konserten satt Olivia längst fram och sjöng med till alla låtar. Efter konserten fick Sarek varsin ros av arrangörerna, sångerskan Zara gav sin ros till Olivia. Oj vilken glad tjej man möttes av sen.

Än idag tycker Olivia om att sjunga och ofta väljer hon en gammal Sarek-låt.

2 reaktioner till “Olivia sjunger Sarek”

  1. Vad fint du sjunger vår låt Olivia!! Vad glad jag blev av att höra dig!
    Kram Zara-Sarek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *