Grillmiddag trots regn

God morgon på er. Här verkar det bli en städ- och speldag, barnen spelar spel och föräldrarna städar. Leif och barnen spelade Monopol igår kväll. I början gick det inte så bra för Isak och han blev lite småsur och ville börja om, men det gjorde de ju inte så klart. Men turen vände och Isak utklassade de övriga, gissa vem som var gladast resten av kvällen?

På eftermiddagen igår började det regna och sen regnade det hela kvällen. Men inte stoppar lite regn oss från att grilla. Till det grillade köttet åt jag en somrig gurk- och melonsallad. Barnen fick en variant på pommes frites som var grillkryddade och hade en annorlunda form som Isak tyckte påminde om chips. Lite kul med variation.

Nej, nu ska jag återgå till städandet innan jag helt kommer av mig med det. Det finns nog inget tråkigare än att städa så det är lätt att hitta på en massa annat som är viktigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *