Man tager vad man haver

Vill ni ha ett bra tips att spara pengar? Var ensam hemma med barnen en vecka med varken bil eller cykel! Den här veckan har jag inte handlat en enda gång, utan vi har ätit av det vi har hemma. Annars är jag lite väl snabb att åka och handla om det saknas någon ingrediens, men den här veckan har det verkligen blivit ”man tager vad man haver” och ändå har vi ätit riktigt gott hela veckan. Ska försöka vara lika duktig i fortsättning.

I dag blev det fussiligratäng till middag, som nog är den snabbaste (och enligt barnen godaste) varianten på en pasta- och köttfärsgratäng. Barnen får den ofta på skolan och till slut frågade Isak om receptet så att jag kunde göra den hemma också. Företagsamt, eller hur?

I dag har det inte hänt så mycket, jag har fortsatt mitt rensande av grejer. Det är så skönt! Måste nog stå på loppis snart för nu börjar jag ha mycket som jag har sorterat bort, framför allt från Idas rum. Många mjukisdjur, böcker, pussel, spel och mycket annat som hon nu är för stor för har vi packat ner i loppis-kartonger. Hennes Bobby car, spis, dammsugare och strykbräda med tillhörande strykjärn verkar det också vara färdiglekt med. Dessutom känns det lite för mycket med två dockvagnar och tre docksängar. Gissa om hon har fått mycket plats i sitt rum nu?!

Kanske ska prova det nya, dvs en bloppis (blogg-loppis) istället för loppis.

7 reaktioner till “Man tager vad man haver”

  1. sara: om du har kvar nån av dockvagnarna är jag jätteintesserad till vår mini 🙂 hör av dig 073-8202915

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *