Smoothie

Nu sitter jag och planerar mat-inköp, när Isak och Leif kommer hem från Isaks fotbollsmatch måste jag åka på Kvantum för nu är det mycket som börjar ta slut i kylskåpet. På tal om inköp, i går åkte jag till Elgiganten för att köpa en kamera som jag äntligen hade bestämt mig för men försäljaren var så dryg och otrevlig så jag vägrade köpa nån kamera där, utan åkte hem tomhänt. Nu blir det Expert eller MediaMarkt som får mig som kund. Och snart ska vi byta ut alla vitvaror i köket. Undra var vi ska handla alla dem? Jag vet då var vi inte ska köpa dem. Vad gör man i ett service-yrke när man inte vill ge nån service? Bättring, tack! Nej, nu ska jag släppa det där och bli gladare för i kväll börjar ju Svenska Hollywoodfruar på tv. Ska ni se det?

När jag gjorde min lchf-smoothie ville Olivia också göra smoothie, men hon använde lite florsocker och ingen grädde i sin variant som hon bjöd Ida på.

Smoothie 1 stort glas eller 2 små
1 dl frysta bär (Olivia valde hallon)
1 dl turkisk yoghurt
1 dl mjölk
1 msk florsocker

Mixa alla ingredienser med en stavmixer.
Häll upp i glas och servera.

Alla barnen har smakat den här smoothien och tyckt om den och Olivia försäkrar att den är jätteenkel att göra.

Visst har ni blivit sämre på att kommentera? Det är så mycket roligare att skriva om man får lite respons från er läsare. Jag har flera tusen läsare per vecka så nog borde väl nån av er kunna kommentera här på bloggen eller på Facebook. Ni vet så mycket om mig och jag vet inget om er. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde berättar lite om er själva och hur ni hittade hit. Pleeease!

6 reaktioner till “Smoothie”

 1. De var riktigt goda, fast jag har ju bara smakat den utan socker. Men Ida och Isak "tjatar" på Olivia att hon ska göra smoothie åt dem så jag förmodar att även den här är god.

 2. Ett tips!
  Handla dina vitvaror på Hemmabutiken på Midgårdsvägen i luleå. Där får du mkt trevligt bemötande och kanonservice.
  Tack för dina fina blogg med mkt bra recept.
  Hälsn.från en farmor – mormor.

 3. Vet att jag har inte kommenterat på senaste tiden, men jag har läst dina inlägg flera dagar efter så det har inte känt "uptodate" att svara.

  Ska prova smoothie senare i veckan.

 4. Jag är ofta inne här på din sida och jag tror bara jag har kommenterat en enda gång (skäms på mig 😉
  Gillar verkligen dina recept som du lägger ut OCH speciellt LCHF (som jag varit strikt med, men slarvat en lång tid och försöker nu återgå till att minska kolisar igen…), gjorde din falska potatissallad, den med beasås och dragon-supergod!
  Ha en fin kväll/J

 5. Åh vad glad jag blir att ni tar er tid att kommentera. Tack!

  Anonym: Ska kolla Hemmabutiken när det är dags för köksrenoveringen. Tack för tipset!

  Karin: Jag har saknat dig 🙂 Du var så duktig att kommentera tidigare och det är så kul att få lite kontakt med er som läser.

  Lycklig mor: Kul att du tycker om mina recept. DU kanske kan tipsa mig om något favorit-lchf-recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *