Levererad tortillapizza

Efter att ha varit hemma och haft lite småtråkigt i flera dagar var det ett roligt och överraskande avbrott när det ringde på dörren och jag fick ett paket. Det var Santa Marias nyhet – pizza tortilla med såser levererade i en pizzakartong.

En stor och tung kartong fick vi hemlevererad.

Nu finns ett nytt sätt att njuta av Tex Mex-smaker. Santa Maria lanserar en tjockare tortilla, perfekt att använda som pizzabotten, tillsammans med två nya såser. Vi gör rätt ofta tortillapizza som går fort att fixa i ordning. Men jag kan tänka mig att det blir ännu godare nu när de har gjort en lite tjockare tortilla som ska passa bättre till pizza. Det blir nog att testa detta till lunch nån dag i helgen eftersom veckans middagar redan är planerade och till viss del förberedda.

Dagens middag blev pulled beef av en högrev som har tillagats på låg temperatur i min Crock pot hela da’n. Köttet blir så mört så man delar det till trådiga bitar med hjälp av två gafflar. Vi åt köttet med lite olika tillbehör så som grönsaker och dressing men för de som ville fanns det även tortillabröd (det vanliga tunna) och pommes frites. Har ni inte provat det ännu så är det hög tid att testa det nu. Varför inte äta det här istället för tacos nån dag? Man kan ha samma tillbehör som till tacos.

Dagens pulled beef-middag med grönsaker och dressing.

En kommentar till “Levererad tortillapizza”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *