Ny mixer

Nu när vi gör smoothies var och varannan dag behöver vi en bra stavmixer som är lätt att rengöra. Vilken tur då att det i dag dök upp ett paket från Whiteaway.se med en ny stavmixer från Philips. För mig som älskar köksprylar blev det som bästa julaftonen i dag.

Smoothie-dags!

Brukar ni handla på internet eller vill ni handla av en försäljare på en butik. Har ni hört talas om Whiteaway.se? Det hade inte jag tidigare men nu vet jag att de har lite allt möjligt t.ex. dammsugare, spisar, brödrostar, hårfönar osv. Jag brukar åka till en affär för att kolla på sakerna (om det är en sån produkt som man behöver klämma och känna på) men innan jag köper så kollar jag alltid runt på nätet för att se om jag kan hitta varan billigare nån annanstans. Det bästa av två världar!

Isak tyckte att den var enkel att använda
och jag tyckte att den var enkel att rengöra 🙂

Jag har haft en stavmixer sen lång tid tillbaka men den hade en stor nackdel. Den gick inte att ta isär. Så den var jättesvår att diska för man kan ju inte sätta ner motor och sladd i diskvattnet. Men nu har jag äntligen en stavmixer som kan diskas hur enkelt som helst. Att den är snygg gör ju inget heller.

Inte bara en stavmixer i paketet,
utan även en större mixer och en kanna.

Använder ni stavmixer ofta? Det gör jag! Förutom till smoothies använder jag den till att mixa t.ex. soppor. När barnen var små och skulle äta puréer så använde jag stavmixern dagligen. Jag hoppas den klarar att krossa is, det klarade inte min gamla. Test kommer i helgen.

2 reaktioner till “Ny mixer”

  1. Kände inte till Whiteaway.se, ska kolla in alltid kan man byta ut något.
    Din nya stavmixer ser ut precis som den jag har i stugan och den har några år på nacken, men så enkel att diska jämnfört med den jag har hemma. Hmm kanske jag ska se till att den går sönder och få en ny hemma.. kan vara något…
    Ska test smoothie ikväll – har inte hunnit tidigare.

  2. Ha ha, helt rätt – alltid kan man byta ut något.

    Min stavmixer är underbar att diska, så underbart. Här görs det smoothies varje kväll – gott, enkelt och mättande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *