Matsedel v. 36 sep 2012

Förutom att jag jobbar till 17 tre dagar, Leif är i Stockholm två dagar och Isak har fotbollsträningar och match redan 17.30 flera av dagarna ska vi dessutom hinna med ett utvecklingssamtal, promenader och Olivias dans. Därför är den här veckans matsedel riktigt tråkig, men samtidigt är det såna här veckor som det är viktigt att planera maten i förväg annars är det lätt att man åker förbi pizzerian eller Max på väg hem.

Matsedel v. 36 sep 2012
Må: Hemmagjord pizza
Ti: Stekt korv, potatis och ägg
On: Blodpudding
To: Barnen äter hos mormor o morfar, Leif är i Sthlm
Fr: Köttgryta med rödvin och kantareller, blomkålsris
Lö: Tacos
Sö: Lax och broccolimos

Ni kanske undrar varför jag sätter in en bild på bullar. Det är för jag är så otroligt sugen på bullar så jag hoppas att suget mildras lite om jag åtminstone får titta på en bull-bild. För innan helgen hinner jag inte med nån bakning. Eftersom Ida älskar att baka bullar kanske det blir bullbak till helgen. Dessutom har vi en blivande tonåring i huset så det börjar bli hög tid att kalasbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *