Gul havremjölk med smak av mango och apelsin

I går var det nästan sommarvärme igen (i alla fall med den här sommarens mått mätt) och nu vräker regnet ner. Både i går och i dag hann jag dock med en långpromenad i solsken på lunchen. Typiskt att det är sånt oväder nu för Isak har fotbollsmatch just nu och jag hade velat vara där och titta, men det känns inte så inbjudande i regnet.

Vi har hittat en ny smaksatt havredryck. Jag vet inte om det är en nyhet eller om det bara är vi som inte har sett den tidigare. Vi har provat några andra havredrycker med olika smak men de har inte varit så populära här hemma. Men den här med smak av apelsin och mango tyckte alla tre barnen om fast Isak föredrar den naturella.

Olivia och Ida är hos kompisar, Leif jobbar och Isak är på fotboll så jag är alldeles ensam hemma o njuter av tystnaden. Det är inte ofta det är så här lugnt och tyst i det här huset. Strax ska jag hämta Ida och sen åker vi och kollar läget vid fotbollsplan innan vi åker hem och myser tillsammans till Robinson. Det är det som är så härligt med en familj – lika mycket som jag njuter av ensamheten och tystnaden njuter jag av att vara tillsammans med dem. Det är variationen som är så underbar.

Glöm inte chips-tävlingen där 4 vinnare vinner flera påsar chips var! Än är det inte många som har tävlat så just nu är chansen till vinst väldigt stor.

2 reaktioner till “Gul havremjölk med smak av mango och apelsin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *