Dags för nå gott

Nu är det väl dags för nå gott, eller hur? Nu var det länge sen jag gav er nå smarrigt recept. Jag hade hoppats hinna baka i dag för mormor och morfar hämtade Ida och skulle dessutom fixa middag till alla barnen. Men jag blev kvar på jobbet längre än planerat och dessutom behövde jag handla lite mat när jag ändå hade lite tid över. Men i morgon slutar jag riktigt tidigt så då tror jag att jag och Ida ska passa på att baka lite gott till fredagsmyset.

Min middag för mig själv framför tvn med datorn bredvid mig (passar på när inte barnen är hemma) blev en grönsakstallrik med lufttorkad skinka. Dessutom hade jag en klick av Cantadous nya smak med Basilika och gräslök. Den är såå god, min nya storfavorit.

Leif har varit i Stockholm två dagar och kommer hem i kväll på tillfälligt besök för i morgon åker han på årets höjdpunkt (enligt många) – älgjakt. Bara han kommer hem med mycket gott kött så är det ok att han är borta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *