Full fart

Det är full fart hela dagarna! Både igår och idag har jag haft långa dagar på jobbet med mycket att göra och sen snabbt hem och fixa middag innan det är dags för föräldramöten. Men vid nio på kvällen har det lugnat ner sig och jag sjunker ner i soffan med en tekopp – den godaste på hela da’n.

I dag var jag väldigt glad att jag hade förberett en köttgryta som låg i frysen och bara väntade på en stressig dag. Jag plockade upp den i morse så den var färdigtinad till middag då jag bara värmde den tillsammans med grädde under tiden jag kokade ris och gjorde sallad. Till mig själv gjorde jag blomkålsris istället för vanligt ris. Har ni inte provat det än så tycker jag det börjar bli dags.

Både Ida och Isak är lite småförkylda, hoppas det stannar vid det. Ida hostar lite emellanåt och Isak är lite täppt i näsan, men ingen av dem har feber, tack o lov.

2 reaktioner till “Full fart”

  1. Vet du hur man ska göra med blomkål som man har, dvs jag har ett blomkålshuvud direkt från landet och vill frysa in det. Ska man koka det lätt först eller bara skära ner det i småbitar innan man fryser det?

  2. Om man ska göra "rätt" så ska man förvälla det först. Men jag skulle nog bara ha fryst ner det i småbuketter, för jag är lite slö av mig.

    Gör båda varianterna och se om det blir nån större skillnad så vet du till nästa år…och glöm inte meddela mig resultatet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *