Söta små muffins

Jag tycker om att bjuda på flera sorters kakor när jag bjuder på fika (kanske hänger det ihop med min beslutsångest) och då kan man ju inte bjuda på några stora bakverk. Därför blev jag så glad när jag hittade en muffinsplåt med plats för 24 småmuffins. Perfekt, eller hur?

Här använde jag den när jag gjorde nonstop-muffins i småbrödsformar. Av en halv sats blev det 20 stycken små söta muffins. Småbrödsformarna gick inte ner i botten på plåten så vill man kan man göra lite större muffins än vad jag gjorde, men jag tyckte det blev en perfekt storlek till vårt kalas på lördag.

3 reaktioner till “Söta små muffins”

  1. Åhh vilken bra plåt! Vars har du hittat den?? Håller tummarna på att det är en affär som även finns här i söder…..och om inte så har jag ju en toppenanledning att besöka släkten i norr 🙂
    Mvh Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *