Äta hamburgare utan kladd

Tyvärr lyckades Leif smitta mig så nu är det min tur att vara förkyld, men jag känner mig redan mycket bättre mot för igår. Jag och Ida har varit hemma i dag, men jag tror faktiskt att jag orkar jobba i morgon. Håll tummarna att det inte blir nå bakslag. Jag ”valde” trots allt en ganska bra dag att vara sjuk och hemma för regnet vräker ner utomhus. Olivia och Isak är också glad att jag är hemma i dag för då kan jag curla dem genom att både skjutsa och hämta dem från skolan.

Till lunch i dag stekte jag hamburgare och när vi serverar hamburgare till barn sätter vi dem i vanligt kaffefilter. Inget kladd och mycket lättare att hålla i utan att hamburgare, bröd och tillbehör glider åt olika håll.

Nu för tiden vill Ida leka affär mest hela tiden, men på förmiddagen lekte vi bio istället, hon köpte en biobiljett av mig, sen satte hon sig i sin tv-fåtölj och tittade på en film och det bästa av allt var att jag då fick slumra i nån timme fast Ida tyckte att vi lekte. Smart av mig, va?

2 reaktioner till “Äta hamburgare utan kladd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *