Hockeykväll

Go’kväll på er! Har ni nå’ fredagsmys på gång? Efter att ha varit hemma med en sjuk Ida de tre senaste dagarna är det svårt att få riktig fredagskänsla, som i vanliga fall enkelt infinner sig efter en hel arbetsvecka. Tacomiddagen är precis bortplockad och jag sitter och skriver några rader till dig samtidigt som jag dricker min chai-te-på-maten-kopp.

Alldeles strax ska jag gå i väg på hockey. Konstigt med hockey på en fredag. Men det ska bli skönt att komma ut lite efter de senaste dagarna då jag knappt har varit utanför dörren. Det tråkiga är att dagens hockey innebär jobb, både sälja lotter och städa läktare. Men vad gör man inte som hockeymorsa?! Morfar ska vara barnvakt så Ida är överlycklig, bättre lekkompis finns inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *