Rimbobullar – check

Då var rimbobullarna bakade, provsmakade, paketerade och nerfrysta inför måndagens leverans. Skönt att jag hann det i dag!

Det var precis att jag hann grädda sista plåten innan det var dags att skjutsa Isak till ishallen för dagens match. Medan laget värmde upp och hade taktiksnack åkte jag hem för att ta det lite lugnt med en kopp te –  hade jag tänkt. Precis när teet var färdigt ringer Isak ”Hej, jag har glömt skridskorna”. Hur kan man glömma skridskorna när det är hockey man ska spela?! Ja, ja det var ju bara att sätta sig i bilen igen och åka tillbaka till ishallen. Tur att vi bor nära.

Ha, ha nu kom Leif hem för Isak hade glömt vattenflaskan. Nog kan Isak vara tankspridd men lite bättre koll på sina grejer brukar han ha.

2 reaktioner till “Rimbobullar – check”

  1. Det blev väl kring 70 stycken tror jag. Tyvärr ska de säljas så det blir inget stort bullkalas framöver. Men vi tjuvsmakade de som inte höll måttet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *