Snabbmiddag

I dag följde Ida en kompis hem från förskolan så då passade jag på att jobba över en timme eftersom vi har rätt mycket att göra på jobbet just nu. När vi väl kom hem var vi alla hungriga så då gäller det att få maten på bordet snabbt innan humöret tar över. Vi hade en pizzarulle i kylen som Leif gjorde i ordning till sig och barnen. Jag, som försöker undvika kolhydrater på vardagarna, åt en skinkröra, kokt ägg och grönsaker. Gott, enkelt och mättande!

Tisdag är en (för det mesta) aktivitetsfri dag så vi har inget planerat för i kväll. Inget skjutsande, inga tider att passa utan bara mysa på hemma i lugn o ro. Jag hade tre möten inbokade i dag, två på jobbet och ett på kvällen, men alla tre blev avbokade. Perfekt, för jag var inte på nå mötes-humör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *