Fisk- och näthat

I dag var det dags för fisk till middag igen. Isak, som protesterar mest och högst när det är fisk, var på hockeyträning när vi åt och han hade sån tur att vi andra tyckte det var så god mat så allt tog slut. Så han var tvungen att äta korv istället. Gissa om det var en lycklig kille!

Till laxen gjorde jag en grönsaksröra med ajvar relish. Brukar ni äta Ajvar? Det är en paprikaröra med god smak som är gott till lite allt möjligt. Ibland smaksätter jag köttfärssåsen med det, ibland kycklinggrytan eller som nu en grönsaksröra.

Samtidigt som jag sitter här ser jag Uppdrag Granskning på tv som handlar om näthat. Intressant och aktuellt ämne! Det är så enkelt att kasta ur sig saker vid datorn och uppföra sig på ett sätt som man aldrig skulle göra i ”verkliga livet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *