Middagen är förberedd

Nu är det dags…för årets grillpremiär. Leif har lyft fram grillen och karrékotletterna ligger i marinad, så nu är det bara att vänta nån timme innan vi får avnjuta gott grillat kött. Vi brukar ofta ha grillpremiär till Valborg men i år blev det betydligt tidigare tack vare det fina vädret. Före sju måste vi ha ätit klart för då smäller det! Nu är det äntligen dags för första semifinalmatchen mellan Färjestad och Luleå.

Vi har en hel del snö kvar som ni ser på bilden. Bakom vårt hus är det en allmänning där traktorerna har samlat en massa snö under deras plogvändor så där har vi en riktigt stooor snöhög. Jag måste ta mig ut och ta kort på den nån dag innan den smälter.

Vår påsk går i lugnets tecken. Det enda vi har inplanerat förutom hockey i kväll och på söndag är en middag hos mina föräldrar imorgon. Vi tänker ta dagarna som de kommer och göra det vi känner för. Det är påskmys för mig!

GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *