Grillpremiär

Även i dag skiner solen från en klarblå himmel så snart ska jag gå ut och sätta mig med en kopp te och njuta. Ida som somnade ifrån Let’s dance igår har väntat hela morgonen på reprisen så nu när det äntligen är igång har hon bäddat ner sig i soffan med täcke och kudde och det lär dröja innan hon vill gå ut.

Gårdagens grillpremiär blev lika god som förväntat och Leif har redan börjat planera in nästa grillning men nu lär det dröja ett tag för ikväll är vi bortbjudna och imorgon är det hemmahockey. Gårdagens match slutade ju riktigt bra. En repris, tack! Till middag drömde vi oss bort till Turkiet genom att dricka Efes. Snart är det bara två månader kvar tills vi dricker iskalla Efes varje dag 🙂 Åh vad vi längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *