Fredagsmysmiddag

Fredagkväll – bästa tiden på hela veckan då man har hela helgen framför sig. Eller hur?

Vi har precis dukat bort vår sena middag som blev en fredagsmysmiddag som alla fick vara med och önska något till. Vi hade chicken nuggets, kycklingklubbor, risoni, ägg, räkor, räksallad, kräftröra, brieost, baguette, smörgåsrån, finn crisp, sallad, gurka, körbärstomater, balsamicokräm och yoghurt+thaichilisås.

b2ap3_thumbnail_mysmiddag.jpg

Idas simskola avslutades idag med diplom och glass. Det har varit stressigt att hinna till badhuset varje dag i två veckors tid, men oj vad det har varit värt det. Nu kan vår lill-tjej simma utan hjälpmedel så nu är det upp till oss att åka o simma lite då o då så att hon inte glömmer bort arm- och bentagen. Vilken tur att vi har en Turkiet-resa inplanerad i början av sommaren. Då får hon simträna mååånga timmar.

Nu väntar soffan, te och färska hallon, sen blir det sängen, boken och god natt. Ses imorgon efter min bakdag!

b2ap3_thumbnail_rkmacka.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *