En dag i köket

Lördagkväll innebär Fångarna på fortet hemma hos oss för Ida älskar programmet. I dag är det en extra pigg Ida dessutom, för hon tog en tupplur (vilket lustigt ord – tupplur) framför tv:n efter sin cykeltur. I vanliga fall somnar hon i slutet av programmet men idag lyckas hon nog att hålla sig vaken.

Efter vår sconesfrukost satte vi igång med bullbak och jag fick hjälp av både Ida och Isak när jag provade ett nytt recept – kolabullar.

Efter en promenad var det dags för grillmiddag, vi grillade marinerade fläskkotletter som vi åt med ugnsstekt potatis, mexikansk crème fraiche och sallad. Till efterrätt åt vi chokladmousse med färska hallon, mmmmm.

Nu tjatar Ida på att jag ska komma o sitta i soffan bredvid henne. Så då är det bäst att jag gör det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *