Molnmorgon

God morgon! Klockan är halv tio men det är bara jag och Ida vakna, vi har smugit upp och äter frukost framför tv:n – helgmys. Efter flera veckor med klarblå himmel och sol så vaknade vi idag upp till en molnvit himmel utan sol. Känns konstigt, men det var ju det här jag önskade eftersom jag har en del bakjobb som måste göras. Så nu ska jag bara dricka upp teet och sen sätta igång med bakandet.

Gårdagens goda grillmiddag med en ännu godare sallad

Nu när inte solen är framme ska vi nog passa på att äta nå annat än grillat till middag. Är lite sugen på förra sommarens favorit – rabarberkyckling, måste börja använda vår rabarber som håller på att ta över hela trädgårdslandet.

Vad har ni för planer idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *