Köket i hallen

Äntligen tog jag mig in på stan för att kolla på rean, men som vanligt är det på icke-rean man hittar kläder.

Annars så är det en del bakning dessa dagar (som jag nu har tjatat om i några inlägg). Tror ni jag längtar till vi har en ny spishäll och ugn på plats och installerad? Sen några veckor tillbaka och fortfarande står spisen i hallen med gamla köksbordet som enda avlastningsyta.

Så här rent och fint brukar det inte vara på bordet utan där trängs kryddor, vattenkokare, brödrost, bröd, redskap, post, grytlappar och mycket annat.

Vi har tittat en del på hällar och ugnar, men det finns ju så många märken och modeller så vi kan inte bestämma oss. Alla försäljare framhäver (och snackar skit om) olika märken så just nu vet vi varken ut eller in. Ska vi köpa på nätet eller i butik i Luleå? Är märket viktigt eller ska vi satsa på ett ”okänt” märke som vissa säger är bra? Vilka finesser måste man ha t.ex, pyrolys, stektermometer, slide-reglage? Vad ska vi ha för bredd, djup, volym för att inte tala om färg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *