Stoppa tiden

Just nu känns det faktiskt som att jag skulle vilja stoppa tiden för de här sista dagarna har jag inte hunnit nå av allt jag vill och måste. Att börja jobba efter semestern brukar vara nog jobbigt innan man kommer in i rätt tider och rutiner, men inte nog med det utan då har jag varit tvungen baka i onsdags, stå i Notas-kiosken igår (och sälja det jag bakat och lite annat) och ikväll är det Musikens Makt som gäller. Jag som älskar att bara vara hemma och gå runt i myskläder. Gissa vad jag ska göra hela helgen 🙂

Men så här blir det när man är en engagerad förälder. Kvällsjobbet i går var för fotbollsföreningen och kvälljobbet i dag är för Astma- och Allergiföreningen. Så alla som är lediga och i närheten av Luleå ikväll – Kom till Gültzauudden på Musikens Makt. Lyssna på bra musik, träffa folk och fika gott allergi- och veganvänligt fika av oss. Eller fiska lite fiskdamm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *