Lollo & Bernie kalasar på Ica Maxi

Igår efter jobbet for vi iväg till Ica Maxi som hade stort 20-årskalas. Utanför entrén bjöd de på grillkorv med bröd, tortillapizza från Santa Maria, festis, bullar och kakor. Det var tävlingar och fiskdamm, men framför allt skulle Lollo och Bernie komma på besök. Lollo och Bernie är Vings ”maskotar” och Idas storfavoriter efter våra Turkietresor.

Det blev ett kärt återseende och hon kramade både Lollo och Bernie lääänge.

Myskram med Bernie

Goa Lollo

Sen var det dags för deras sång o dans och Ida både sjöng och dansade med. Undra om hon nånsin glömmer den sången och den dansen? Även jag stod och nynnade med (man har ju hört den sången ett antal gånger – en riktig sommarhit hos oss). Till slut fick hon t.o.m. dansa både med Lollo och Bernie. Vilken lycka!

Först stod Ida framför dem o dansade….
…sen tog Lollo tag i Ida och de dansade/hoppade tillsammans och sen kom även Bernie.

Samtidigt som vi var på Ica Maxi var Kungen och Silvia i Stadsparken, men vi valde våra favoriter istället 🙂 

Nu är det städdax, men jag återkommer med ett recept lite senare för nu var det länge sen ni fick nå nytt recept av mig. Det har ju varit en aning stressigt den här veckan så jag har knappt ätit, än mindre lagat nån mat eller bakat. Men idag är det äntligen dags igen. Ha en bra lördag så hörs vi lite senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *