Hemmagjord snabbmat

Lördagkväll och lugnet har lagt sig. 
Vi slappar i sofforna efter middagen i väntan på sommarkrysset.  

Middagen blev tortillapizza och vitkålsallad. Tillräckligt avancerat en slö lördagkväll då man hellre gör annat än står i köket. Barnen ville ha skinka, ananas och banan på sin pizza medan jag valde zucchini och kantareller. Vilken höjdare det blev!

Enklaste sättet att göra pizza är att använda tortillas, nu har ju Santa Maria dessutom en ny sort som heter Pizza Tortilla och gör pizzan lite godare för den är lite tjockare. Vi använder deras tomatsås i praktisk flaska, som finns i två smaker antingen den med örter eller nyheten med jalapeño om man vill ha lite styrka. När pizzan är färdiggräddad spritsar vi dessutom på lite vitlökstopping för att den ska bli extra mumsig. Sen är det bara att njuta.

Hemmagjord snabbmat är ju så mycket bättre än köpt snabbmat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *