Matsedel v.36 september 2013

Idag kändes det som höst – grått, ruggigt och fuktigt. Men det är kanske så det ska vara första veckan i september. Jag letade fram Idas mössa och den tog hon tacksamt på sig när vi cyklade iväg i morse.

Igår åt vi än en gång Keldas middagspanna – ett enkelt sätt att snabbt få en smakrik och god middag. Kommer med receptet (ingredienslista) senare under da’n, t.o.m Leif som inte tycker om svamp berömde maten som inte smakade mycket annat än svamp.

Matsedel v.36 september 2013
Må: Torsk och ris
Ti: Korvgryta
On: Köttfärsbiffar med dill och basilika, potatis och sås
To: Chicken à la King och ris
Fr: Stek med ingefära, honung och balsamvinäger
Lö: Kycklingklubbor
Sö: Skinklasagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *