Helgen är nära

Nu är det inte länge kvar tills det är helg – en efterlängtad helg. Men först är det torsdagkväll nersjunken i soffan framför tv:n som gäller. Först Halv åtta hos mig, sen Kockarnas kamp eller Niklas mat och sist favoritprogrammet Hela Sverige bakar. Vilken mat-och-bak-tv-dag torsdagar är.

Eftersom jag inte hann med någon middag idag är det te och mackor framför tv:n som gäller. Jag vet…det är inte bra att stressa så man glömmer äta. Det hör inte till vanligheterna för mig men ibland händer det.

I morse när vi vaknade var hela marken vit. Första snön är här! Och så fort jag såg det vita landskapet blev jag så fruktansvärt sugen på pepparkakor. Te och pepparkakor – det är inte mycket som slår det. Tänk det är bara en månad kvar till man kan börja på allvar med julförberedelserna. Åh så mysigt, jag längtar. Gör ni?

Jag hoppas jag är lite blogg-roligare imorgon, för den här veckan har jag varit otroligt tråkig. Jag har ju kvar att ge er mitt älg-chili-recept från Olivia och Isak kalas också. Men jag måste fundera hur jag gjorde för det var mycket extra-kryddande på slutet för att få den stark och god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *