Fredagsmys

Killarna är på hockey och Olivia på fritidsgården så det är bara jag och Ida hemma. Fast det är inte så ”bara”, vi har det såå mysigt. Vi har dukat upp fredagsmys framför tv:n, tänt ljus och har koll på hockeyn, barnkanalen och iPaden, tala om multitasking.

Ida älskar frukt så jag skar upp massa god frukt. Visst blir frukt lite godare om de är i portionsbitar? Dessutom poppad jag lite popcorn, men frukten tog slut först. 3 dl popcorn, en massa frukt och ett glas te blir bara 1 propoints. Rena viktväktar-fyndet 🙂
Mys-Ida har bäddat ner sig i soffan med en massa kuddar och täcket, där varvar hon iPaden med tv:n och mår som den prinsessa hon är. 
Vilket otroligt månsken det är i kväll! Det lyser upp rummet så jag funderar vem som har tänt lampan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *