Fredagsmys

För ovanlighetens skull blev det en tacofredag hemma hos oss ikväll, till barnens stora glädje. Det var flera månader sedan vi åt tacos så idag tyckte även jag att det var gott.

Men sen slutade vår ”Svensson-fredag” för det blev inget fredagsmys med hela familjen. Olivia åkte i väg med kompisar som vanligt, det ovanliga var att även Ida gick till kompisar (2 systrar) för lek och mys. Men Isak fick vi som tur var ha hemma, men det är sista fredagen på ett par månader för nästa vecka börjar de med träningar fredagkvällar från 8 till 9. Inte bästa träningstiden 🙂 men hellre fredagkväll än lördagmorgon.

Jag letade efter en te-bild bland alla mina kort, då hittade jag den här mysiga bilden på te, lussekatter, clementiner och tända ljus. Ikväll har vi te, clementiner och tända ljus, men lussekatterna får vänta nån vecka till.

Nej, nu är det hög tid att stänga ner datorn och sätta sig till rätta för nu börjar fotbollen. Vem tar sig till VM i Brasilien – Portugal eller Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *