Saffran och glögg

Visst är det en härlig rubrik – Saffran och glögg? 
Två underbara smaker och dofter som hör till julen!

Just nu luktar det gott av glögg för bredvid mig på bordet står en liten mugg av Blossas nya årgångsglögg. I köket står en nybakad saffranskaka och sprider underbar doft i huset och snart ska den provsmakas med en kopp chai-te som innehåller ytterligare en julsmak – kanel. 
Vilka smaker och dofter förknippar ni med jul?

Igår var jag på basket med jobbet, det blev en helkväll med god buffé, bra basketmatch och mysig ost- och kextallrik i Luleås nya basketarena. Mer om det i ett kommande inlägg för nu ska jag äta saffranskaka och fortsätta mysa denna lördagkväll med hela familjen hemma.

En kommentar till “Saffran och glögg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *