Matsedel v.50 december 2013

Hoppas ni har haft en bra andra advent och känner er redo för en ny vecka. Som vanligt har helgen gått lite väl fort, men det gör ju veckorna också så snart är det helg igen 🙂 Nu börjar julstämningen komma smygande så smått. Ett första tecken på det är att jag inte vill gå o lägga mig på kvällarna utan håller mig kvar uppe med tända ljus och myser lite för länge.

Jag rensade lite bland urrivna recept i dag och hittade två spännande recept som vi ska prova till veckan, dels kycklinggrytan och dels korvstroganoffen.

Matsedel v.50 december 2013
Må: Kycklinggryta med indisk hetta och ris
Ti: Köttbullar o makaroner (jag äter inte hemma)
On: Stekt röding och potatis
To: Thailändsk korvstroganoff
Fr: Taco
Lö: Kräftor med tillbehör
Sö: Glöggryta och ris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *