Enklaste pastan?

Efter en dag i ishallen känns det skönt att sjunka ner i soffan med en kopp te och….se ännu mer hockey. Det blev lite omkullkastade planer idag, stackars Malmberget som Isaks lag skulle möta blev stående med bussen i flera timmar pga en lastbilsolycka som gjorde att vägen blockerades. Trots diverse förseningar så hann Isak i alla fall spela två matcher men jag hann tyvärr bara se den ena. Leif och Isak är kvar på ishallen för att se SHL-matchen mot Örebro och Olivia är med kompisar så det är bara jag och Ida hemma.

Orkade inte laga nå avancerat långkok idag utan istället gjorde jag en snabb, enkel och supergod pasta med stekt zucchini och champinjoner. Kan knappt bli enklare….eller godare.

Under tiden som du kokar bandspagetti, 
delar du champinjonerna och zucchinin i mindre bitar, 
steker i olivolja och kryddar med örtsalt och svartpeppar. 
Klart! Ät och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *