Mellomys

Då var andra deltävlingen i årets Melodifestival över och vi har två nya finalister och två nya andra-chansare. Fortfarande har jag ingen favorit, fast jag brukar alltid behöva lite tid på mig innan jag börjar gilla en låt. Men dagens låtar var i alla fall bättre än förra veckans, eller vad tycker ni?

Nyduschad Ida med fin-gluggen

Melodifestivalen såg jag med bästa sällskapet och vi mysade till det ordentligt med småplock framför tv:n. Vi hade frukt o grönsaker, korv- o gurkspett, varma krustader med brie o fikonmarmelad, basilikaost i lufttorkad skinka, tapenade, oliver, ost, kex och solrosfrön.

Det är så kul nu när barnen är duktiga och tycker det är kul att hjälpa mig i köket. Jag fick jättemycket hjälp av Ida med dagens småplock. Hon gjorde även fint på bordet innan vi började duka fram så att mysfaktorn skulle vara på topp. Och snart är det måndag och Olivias matdag igen, alltid lika spännande o kul.

Roligaste kommentaren idag hade Ida tidigare ikväll när vi såg prisutdelningen där Marit Björgen fick sitt guld och Charlotte Kalla sitt silver. När Marit Björgen får sin guldmedalj säger Ida ”Men det är ju bra att hon också får vinna nångång”. Jag tror inte Ida har så bra koll på skidresultat de senaste åren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *