Vi är friska. Ni då?

Är ni friska? Usch vad många som är sjuka nu. Peppar, peppar så har vi bara lite hosta här i huset. Ida hade gjort upp med en kompis att hon skulle gå dit efter middan men så blev det inte. För kompisen hade hastigt insjuknat och hade 39 graders feber, låter misstänkt likt influensan. Hoppas dock att det bara var lite trötthets-feber.

Till middag åt vi Isaks favoritmat och Olivias ”hat-mat” – spagetti och köttfärssås. Isak åt för dem båda- minst. 
Hastigt och lustigt och väldigt skönt fick jag en ledig kväll imorgon. Isak känner att han inte hinner med kanotpolon med hockeylaget och jag var inte sen att hålla med honom. Ska bli så skönt med en hemmakväll (efter mötet jag blev blixtinkallad till).
Färsk spenat är en perfect-match med spagetti och köttfärssås. Har ni provat? Färsk spenat är gott till det mesta faktiskt. Och passar både varm och kall. Jag har nästan alltid en påse färsk spenat i kylskåpet och använder den på frukostmackan, till salladen och i maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *