Alla hjärtans dag

I dag har det handlat om hjärtan. 

Det mesta jag har gjort har varit hjärtformat, presentpåsarna, presenterna, mackorna, gurkan, maten och kakorna. Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat men det blev rätt bra i alla fall. Förrätten ändrade jag till mackor som mättar lite mer eftersom varmrätten skulle bli rätt sen. Till förrätten drack jag te och sen tog jag förrättsbubblet till varmrätten istället.

Alla-hjärtans-dag-meny
hjärtformad polarkaka med ost o skinka
hjärtformade gurkskivor

salamipaj med pajhjärtan
chicken nuggets
kycklingklubbor
potatisklyftor
sallad

hjärtformade kärleksmums-bitar


Barnens presentpåsar innehöll 
låda med osthjärtan 
trisslott
kalsonger/trosor/strumpbyxa
chokladboll
tuggummi
gelehjärtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *