Oh happy day

Firar ni Alla hjärtans dag? Vi brukar äta lite godare och ofta en tre-rätters-middag. Nu när det dessutom infaller på en fredag känns det som en självklarhet att vi ska ha en riktigt god middag. Tyvärr har Isak hockeyträning precis vid middagstid så antingen blir det tidig middag eller sen. Hmmm undra vad som blir bäst? Vi kanske tar förrätten före träningen och resten efteråt.
Härlig crumble/strössel på kakan.

Det känns nästan som att helgen redan är här. Vi myser med nybakad kaka, Leif har kommit hem efter att ha jobbat borta i veckan och jag har kort dag i morgon.

Favoritkakan med en twist
I dag hände en så rolig sak som jag måste berätta om. Efter Idas dans när vi stod och klädde på oss för att åka hem kom det fram en kvinna och lite försiktigt berättade hon att hon följer min blogg och har gjort så länge. Jag blev så himla glad, dels för att hon vågade sig fram och dels för att jag verkligen fick bekräftat att det inte bara är närmaste släkten som läser här inne. Trots att statistiken visar att det är ganska otroligt många som är här inne är det svårt att förstå. Tusen tack än en gång och som jag sa – Du gjorde min dag!

2 reaktioner till “Oh happy day”

  1. Nej det är inte bara släkt och vänner som läser,jag är en mamma och mormor på 52 år som läser,jag kommer från Piteå och har läst din blogg i några månader och tycker den är jättebra med många goda recept,hälsn.Carina:-)

    1. Kul att få veta lite mer om de som läser bloggen och kul att du har hittat hit. Hoppas fler blir lite modigare att kommentera för det är så mycket roligare att blogga då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *