Matsedel v.11 mars 2014

Nu är vi redo för vardagen igen – kläder är tvättade, kylen påfylld och veckan planerad. Men det känns konstigt att vi ska till jobb och skola allihopa imorgon, vi börjar ju bli vana med att nån är hemma. Men det känns skönt att få lite rutiner och vardag igen efter alla ta-dagen-som-den-kommer-dagar.

Det var ett tag sedan jag hade en veckomatsedel pga sjukdomar och sportlov, men nu kör vi igång med planering igen. Kommande vecka har vi möten eller aktiviteter varje kväll så därför blir det en ganska tråkig matsedel. Men bättre en tråkig än ingen alls.

Matsedel v.11 mars 2014
Må: Korv och makaroner (Isaks matdag)
Ti: Pytt i panna
On: Gröt
Fr: Kycklinggryta och ris
Lö: Fylld köttfärslimpa, potatis och brunsås
Sö: Röding, potatis och löjromsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *