Grillpremiär

Igår var det grillpremiär hemma hos oss. 

Grillen stod på en nästan snöfri altan, det brukar den inte göra i början av mars. Men den här vintern har inte varit lik andra vintrar. Det var flera plusgrader redan i morse och solen skiner så det lär bli riktigt varmt i dag och ännu mer snö tinar bort.

Till det grillade köttet provade vi två av Knorr kylda såser, Béarnaise och Steak sauce, som jag fick av Buzzador. De var faktiskt riktigt goda. Vissa färdiga såser får en konstig bismak och är ofta alldeles för söta, men inte dessa.

Nu när premiären är avklarad lär vi grilla lite nu och då. Vår gasolgrill gick sönder i fjol så den kastade vi i höstas så nu är vi på jakt efter en ny. Några tips? Är lite sugen på en Landmann. Har nån provat deras gasolgrillar? I väntan på den använder vi vår Weber klotgrill och det fungerar ju utmärkt. Men vi vill ha både en kol- och en gasolgrill för att kunna variera oss och ibland är det ena bättre än det andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *