Våffelbrist

Har ni ätit våfflor i dag? Det har inte jag! Tyvärr, för det är ju bland det godaste som finns. 
Men jag åt gott och hade trevligt, trots uteblivna våfflor, för jag hade middagsdejt med en kompis. Vi hann med en grillad kyckling-panini, en godsak, flera koppar te och en massa surr innan det var dags att åka hem. Jag får passa på att ha kvällsaktiviteter nu när Leif är hemma för de veckor han jobbar på annan ort är det lite svårare/besvärligare.

I går ugnsstekte vi två hela kycklingar till middag där vi satte mycket vitlökssmör under skinnet som gav ordentlig smak till kycklingen (receptet finns här). Det tar lite väl mycket tid att helsteka en kyckling på en vardag då man kommer hem hungrig, speciellt eftersom jag inte hade förberett nånting. Men när middagen väl står på bordet är det så värt väntan för det blir så saftigt o gott och hela familjen äter med god aptit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *