Tidsbrist

Märker ni att jag har fullt upp? Det blir inte så många nya recept den här veckan. 

Jag har precis kommit hem från ett intressant möte där jag blev så ledsen över att förståelsen för allergiker är så låg. Jag tror det beror på okunskap och hoppas att alla vill lära sig mer om detta dolda handikapp som jag hatar.

Tro mig, jag vill nog mer än många andra att alla ska kunna äta nötter och ägg, ja allt, överallt. Tänk vilken underbar värld det skulle vara för det skulle innebära att det inte finns några allergier. Men i väntan på en värld utan allergier kan vi väl försöka underlätta livet för de som är allergiska. Allergier kan visa sig på så många olika sätt och ingen vet hur en annan reagerar. Det bästa tipset jag kan ge är att ”Fråga istället för att gissa vad som går bra och vad som inte går bra”.

Nej nu är det dags för dagens middag (en kopp chai-te och en macka) och se hockeyn. Men nu får Luleå se till att vända detta, de ligger under med ett mål och förlorar de så är det slutspelat för i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *