Tårta på gång

Snart ska vi åka till Idas dans men först ska jag städa undan i köket efter dagens tårt-tillverkning. Min pappa fyller år i morgon och jag har lovat honom en tårta i present. Lovat och lovat, jag tvingade honom att få göra en 🙂 Jag ser så mycket tårtbilder på Facebook i alla bak-grupper jag är med i så jag blev så sugen att göra tårta.

Nu får den stå i kylskåpet och gotta till sig tills i morgon då den ska täckas och garneras.

Jag är ingen som modellerar i sockerpasta och gör värsta kreationerna, det har jag inte tålamod till. Men jag hoppas ändå att den blir fin….och god. Fyllningarna var otroligt goda var för sig, jag hoppas de blir lika goda tillsammans i tårtan också. Vad tror ni det är för smaker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *