Färgglada chokladbollar

Oj så trött jag är. Elva timmars jobb för Isaks fotbollslag har satt sina spår och jag är helt slut på energi. Tur att de vann tre av fyra matcher idag annars hade det nog känts ännu jobbigare. 
Medan jag väntar in att Isak ska komma hem tänkte jag tipsa er om hur man enkelt kan variera utseendet på chokladbollar. Tidigare har jag tipsat om min favorit – råsocker. Jag tycker det är så snyggt att rulla chokladbollar och tryfflar i det och det blir inte lika sött som pärlsocker heller. Här kan ni se hur guldglittrigt och fint det blir. 

Till barnkalas (framför allt) är det populärt, färgglatt och fint att rulla chokladbollar i strössel. 

Här hittar ni mitt gamla receptet på chokladbollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *