Utslängda med kinamat

En efterlängtad lördag är nu här! En lördag då min dotter blir 15 år. Hur gick det till?!
Fast det är inte för att hon fyller 15 år som den är efterlängtad (av mig) utan för att jag får en dag ledigt med sovmorgon. Vi ska bara mysa och ha det bra hela dagen.

Igår hade Olivia några tjejkompisar här på födelsedagsmiddag och övriga familjen blev utslängda. Isak åkte till Gården och vi andra åkte på kina-restaurang. Waldorf är nog en av Luleås äldsta restauranger och många barnfamiljers favorit.

Vi började med en favorit-förrätt – vitlöksbröd och aioli. Tänk att nå så enkelt kan vara så gott. Jag tror aldrig jag blir less på vitlöksbröd. Sen valde vi alla olika varmrätt. Jag åt, som alltid, kyckling med ananas, Leif valde en kebabpizza och Ida ville ha friterad kyckling med pommes frites.

Vi kom hem lagom till Idol började och då stängde jag o Ida in oss i Idas rum där vi somnade redan till vinjetten (Leif stängde in sig i källaren). Så trötta var vi båda efter en hel arbetsvecka. Jag vaknade dock efter nån halvtimme och såg klart Idol innan jag gick ner och la mig på riktigt och somnade om utan problem.

När jag kom upp i morse hade Olivia dukat undan och städat till efter gårdagens middag och huset var välstädat och fint igen. Min duktiga Olivia som är världens mest omtänksamma, snälla, hjälpsamma och kloka flicka.

Nu ska hon väckas och dras med på en överraskning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *