Fredagstraditioner

Här sitter jag i ett tyst hus och njuter av lugnet och av att jag har en hel helg framför mig. Tända ljus, soffan, Idol på tv och en kopp te – en fredagkväll kan inte bli mycket bättre enligt mig. Vi hann äta middag tillsammans innan Olivia och Isak åkte till fritidsgården som firade två år och en krasslig Leif och en trött Ida gick o la sig. 

Dagens middag var en typisk fredagsmiddag hos oss. Lite smått o gott som behöver minimalt med tid att fixa i ordning men tar desto längre tid att äta. Jag älskar våra fredagsmiddagar då vi inte har några tider att passa utan alla har tid att sitta länge och äta o prata. Love it!
Har ni några fredagstraditioner?
Jag hörde på radio att  begreppet fredagsmys fyller 20 år i år. Jag älskar ordet fredagsmys, men för mig innebär det inte chips (som jag tror att det gör för många andra). För mig innebär det att jag är hemma o myser och har minst en sovmorgon att se fram emot 🙂
Kommer ni ihåg Kronfågels reklam ”Kyckling på fredag”? Den var riktigt stor och alla nynnade på den vid sekelskiftet eller något år innan (tror jag) och många åt kyckling just på fredagar. Var/Är ni en av dem?
Nu har väl många familjer bytt ut fredagskycklingen mot tacofredag. Isak tycker att vi har det alldeles för sällan. Undra när tacofredag blev ett begrepp? 

En kommentar till “Fredagstraditioner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *