Julbaket igång

Nu har jag äntligen fått inleda julbaket. Love it!

Jag brukar vänta till första advent med att dra i gång julstöket men i år ska vi ha (glögg-)gäster lördagen före första advent och då är det bäst att börja redan nu för att ha något att bjuda på. Smart drag av mig 🙂

När jag kom hem (från jobbet alldeles för sent) hade Olivia städat köket så då passade jag på att baka glutenfritt när det inte fanns några mjöl- och brödrester där. Eller rättare sagt så var det Olivia som bakade de glutenfria cornflakes-godiskakorna. När hon var klar med det och de var i säkert förvar plockade jag fram vetemjölet och gjorde en pepparkaksdeg som vi ska baka ut i helgen.

Planen för i morgon är att baka fröknäcke och koka fikonmarmelad. Vi får se hur orken är efter jobb och middag. Men roliga saker brukar man orka. Så jag räknar med att det blir lite julstök både i morgon och på torsdag trots intensiva och långa dagar på jobbet den här veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *